MOPAN Suceava

Sistemul de Gospodărire a Apelor Suceava va participa cu un numar de 60 de angajati, în cadrul campaniei ,,Let’s Do It, Romania” de Ziua Natională a curateniei, sâmbătă 15 septembrie, a anunțat șeful instituției, Daniel Drăgoi.

Intalnirea va avea loc la ora 9:00, in fata Casei de Cultura a Sindicatelor, de unde se va face impartirea pe echipe de voluntari.
”Avand in vedere ca SGA Suceava are in administrare resursele de apa de suprafata si subterane de pe teritoriul judetului Suceava, ne vom concentra atentia asupra unor sectoare de curs de apa de pe teritoriul judetului.

0 noutate anul acesta este faptul ca exista o categorie de deeuri care va fi facuta selectiv: deeuri de constructii, resturi de mancare, mobila, electrocasnice, sticla sparta/geamuri, deeuri medicale, explozibile, obiecte ce prezinta un pericol.
Toti sacii stransi cu deeuri vor fi lasati la marginea unui drum accesibil mainilor firmei de salubritate”,a  spus Drăgoi.

,,Let’s Do It!” este cea mai mare micare sociala din lume, cu peste  1.400.000 de voluntari implicati la nivel international. Voluntarii se vor implica in strangerea deeurilor din mediul inconjurator. Din 2008   Si pana in prezent, mai mult de 20 de milioane de oameni din 150 de tari s­ au alaturat micarii ,,Let’s Do It!” in lupta cu deseurile din natura.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava