MOPAN Suceava

Esplanada Casei de Cultură din Suceava s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru cele câteva mii de persoane care au participat miercuri seara la ediția de anul acesta a concertului „Simfonii de Toamnă”. Ajuns la a V-a ediție, evenimentul a fost organizat, ca și în anii precedenți de Clubul Rotary Suceava – Bucovina.

Anul acesta, organizatorii i-au invitat în cadrul Simfoniilor de Toamnă pe artiștii de la Opera Națională Română din Iași (ONRI), aceștia oferind publicului sucevean un spectacol de elită care a durat aproximativ două ore. Pe scenă au urcat 47 de instrumentişti, conduși de dirijorul Ciprian Teodorașcu, dar și un cor format din 45 de artişti lirici, 26 de balerini și soliștii Florin Guzgă, Simona Titieanu, Florentina Onică, Andrei Fermeșanu și Manuela Ipate.

Toți aceștia au prezentat un spectacol de muzică clasică și operă, balet, respectiv Carl Orff – Carmina Burana ,,O fortuna” (corul și orchestra Operei din Iași), Georges Bizet – Arleziana – Suita nr. 2 – ,,Farandola” (baletul și orchestra ONRI), Giacomo Puccini – Gianni Schicchi  – ,,O mio babbino caro” (Manuela Ipate și orchestra ONRI), dar și Giuseppe Verdi – Aida – ,,Triumfalul” (corul și orchestra ONRI). Spectacolul muzical a fost completat cu  un extraordinar spectacol de lumini.

În aplauzele publicului, ediția de anul acesta a Simfoniilor de Toamnă s-au terminat cu un frumos foc de artificii.

Eveniment de elită și la ediția de anul acesta a Simfoniilor de Toamnă din Suceava, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava