Concert pascal
MOPAN Suceava

În urma alegerilor care au avut vineri, 29 mai, la Conacul Domnesc din Suceava, administratorul special la societăţii comerciale Drumuri şi Poduri Suceava, Eugen Girigan, a fost desemnat preşedinte al Patronatului Drumarilor din România. Girigan practic a fost fixat pe fotoliul pe care-l deţinea deja cu titlu interimar. Conferinţa reprezentanţilor Patronatului Drumarilor din România, organism care reuneşte 25 de societăţi şi regii autonome din toată ţara aflate în subordinea unor Consilii Locale sau Judeţene, a ales şi doi vicepreşedinţi şi anume Gheorghe Platon (Cluj) şi Costel Horghidan (Ploieşti). Din Consiliul Director mai fac parte 7 membri printre care se regăseşte şi Dumitru Popescu, directorul societăţii SUCT Suceava. În cadrul evenimentului s-au decernat diplome şi medalii aniversare la împlinirea a 20 de ani de existență al Patronatului Drumarilor din România.

Alături de drumari s-a aflat şi prefectul Constantin Harasim care a primit lla rându-i o medalie aniversară Patronatul Drumarilor din România a fost înființat în anul 1995 de către reprezentanţii a 27 de regii de drumuri din ţară. În această structură au existat la un moment dat 52 de membri însă în prezent au mai rămas 25 de societăți comerciale cu capital de stat și privat și regii autonome care au ca obiect principal sau secundar de activitate consultanță, proiectare, întreținere, reparații, modernizări și lucrări noi de drumuri și poduri cu un număr de 4.600 de salariați. Patronatul Drumarilor din România este afiliat la Confederația Națională a Patronatului Român. « Încă de la începutul existenţei organizaţia noastră s-a preocupat de bunul mers la activităţilor unităţilor componente intervenind pe linie profesională la ministere şi Consilii Judeţene pentru a se crea cadrul legal de desfăţurare a activităţii de drumuri şi poduri
judeţene şi de asigurare de fonduri interesul major fiind asigurarea viabilităţii drumurilor şi a podurilor de pe raza tuturor consiliilor judeţene din ţară », a spus Eugen Girigan.

Suceava dă preşedintele Patronatului Drumarilor din România, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava