Concert pascal
MOPAN Suceava

Un sucevean a fost înşelat cu suma de 400 de lei de o femeie şi un bărbat care s-au dat drept străini şi i-au cerut bani pentru combustibil. În dimineaţa zilei de vineri, agenţii Postului de poliție Pojorâta au fost sesizați prin “112” de un bărbat de 31 ani, din comuna Ciocăneşti, despre faptul că a fost înşelat de două persoane necunoscute, pe DN 17, în parcarea de pe raza comunei Pojorâta. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că la în dimineaţa zilei de vineri, la ora 07.50, două persoane, un bărbat și o femeie, se aflau cu un autoturism înmatriculat în străinătate, oprit în parcarea de pe DN 17 și insistau ca victima să oprească autoturismul.

După oprire, bărbatul s-a recomandat ca fiind străin și nu cunoaște limba română, iar prin semne și cuvinte în limba engleză i-a dat de înțeles că a rămas fără combustibil și are nevoie de bani în schimbul cărora oferă un ghiul și o brățară din aur.

Victima a luat de la acea persoană inelul bărbătesc și brățara în schimbul sumei de 400 lei, iar apoi s-a dus la o casă de amanent din Câmpulung Moldovenesc unde a constata că nu erau din aur.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înşelăciune. “Poliţiştii atrag atenţia din nou cu privire la diversele moduri de înşelăciune, recomandând cetăţenilor să manifeste responsabilitate pentru a nu deveni victime ale infractorilor”, se arată în comunicatul de presă al Poliţiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava