Concert pascal
MOPAN Suceava

O suceveancă în vârstă de 24 de ani disperată că părinții nu-i acceptă iubitul cu care vrea să se mărite apelează la Biserică cerând ajutorul arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic. ”Sunt o tânără de 24 de ani din ….. și sunt într-o relație de aproape doi ani cu un băiat de aceeași vârstă cu mine. Ne înțelegem foarte bine, avem aceleași principii de viață și ne dorim să fie bine în relația noastră. Problema vine din partea părinților mei care nu sunt de acord cu prietenul meu din motive nejustificate și neimportante, care nu ar împiedica viitorul nostru comun deoarece nu sunt probleme de moralitate sau religiozitate, băiatul fiind foarte credincios și cu bună cuviință. Părinții mei sunt mereu supărați că nu pun punct relației și îmi spun să mai încerc și altceva, însă în relația pe care o am există iubire, curăție, încredere, devotament și respect. Care ar fi motivele justificate pentru care socrii nu și-ar accepta nora/ginerele? Întreb deoarece există uneori un exces de autoritate din partea părinților (ex: „îți zic eu cum e bine pentru viitorul tău”), care nu ar trebui să aleagă pe cine să iubească copilul lor, având în vedere și vârsta. Unii părinții încearcă să-și trăiască viața în viața copiilor și să oblige să facă ceea ce ei nu au reușit și nu-i lasă să-și aleagă partenerul după după propriile principii, chiar dacă acestea sunt ortodoxe”,a  scris fata.

”Întrucât motivele acestor divergențe și opoziții diferă de la familie la familie și nici nu vă cunosc familia, nu vă pot răspunde. Cel mai potrivit sfat vi l-ar putea da duhovnicul dumneavoastră și al familiei dumneavoastră, care cunoaște aspirațiile și dorințele acesteia, astfel încât ceea ce intenționați să faceți să fie cu binecuvântarea și sprijinul părinților”, a răspuns IPS Calinic.

Suceveancă de 24 de ani disperată că părinții nu-i acceptă iubitul cu care vrea să se mărite apelează la Biserică, 3.8 out of 10 based on 13 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/10 (13 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava