Concert pascal
MOPAN Suceava

Un enoriaș îi sugerează Înaltpreasfințitului Calinic ca slujbele la sărbătorile care cad în timpul săptămânii să fie cât mai matinale pentru a nu întârzia la serviciu. ”În timpul săptămânii de sărbătoare religioasă, mulți muncesc și nu vin la slujbe. Citind în viața Bisericii am aflat că în timpul săptămânii slujbele erau foarte matinale. Nu credeți că asta ar fi o opțiune bună implementată de Biserică ca mai toți credincioșii să poată participa și să nu lipsească de la muncă? Căci mulți sunt și avertizați să nu lipsească. Așa am putea veni la slujbe și apoi să mergem și la cele lumești! Se vede din participare că mulți bărbați lipsesc, chiar și copii când este școală”, a scris enoriașul.

”Slujbele își respectă timpul și rânduiala lor, mai ales cele din parohii și de la catedralele episcopale, și nu le putem schimba când dorim. Pe la unele mănăstiri, acolo unde Miezonoptica și Utrenia se fac seara, slujbele de dimineață, respectiv Sfânta Liturghie, au loc în intervalul 5-8 dimineața, timp în care s-ar putea încadra și cei care încep programul după ora 7”, a răspuns IPS Calinic.

Un enoriaș îi sugerează Înaltpreasfințitului Calinic ca slujbele la sărbătorile care cad în timpul săptămânii să fie cât mai matinale pentru a nu întârzia la serviciu, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava