Brigada alcătuită din arădeanul Ovidiu Haţegan, suceveanul Sebastian Gheorghe şi sătmăreanul Octavian Şovre a fost delegată să arbitreze partida din Liga Campionilor dintre Sevilla şi Maribor, care va avea loc azi, de la ora 21.45. Radu Ghinguleac va fi cel de-al patrulea oficial, în vreme ce Istvan Kovacs şi Sebastian Colţescu vor avea rolul de arbitri adiţionali. Liverpool este liderul din Grupa E, cu 9 puncte după primele cinci meciuri, în timp ce Sevilla este pe locul al doilea, cu 8 puncte. Maribor este ultima clasată a grupei, cu doar 2 puncte.
Trebuie precizat că acesta va fi primul meci internaţional al brigăzii româneşti după controversele stârnite de centralul Haţegan la jocul de baraj dintre Irlanda de Nord şi Elveţia, când a acordat un penalty eronat pentru elveţieni. Lovitura de la 11 metri a făcut până la urmă diferenţa, iar Elveţia s-a calificat la Campionatul Mondial de anul viitor din Rusia cu 1-0 la general.
Ca urmare a cotei ridicate de care dispun, Haţegan, Şovre şi Gheorghe au fost foarte solicitaţi în acest sezon competiţional, ajungând să conducă partide în competiţii importante, precum Celtic Glasgow – Astana, din play-off-ul Ligii Campionilor, Ţara Galilor – Austria, din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia, sau Sporting Lisabona – Barcelona şi FC Porto – RB Leipzig din grupele Ligii Campionilor.
Sezonul precedent a fost de asemenea unul plin pentru Sebastian Gheorghe. În afară de meciurile din Liga I, acesta a fost delegat pe plan internaţional la partidele Napoli – Dinamo Kiev 0-0, Basel – PSG 1-2, Barcelona – Celtic 7-0, Juventus Torino – FC Porto 1-0 din Champions League, semifinala Manchester United – Celta Vigo şi sfertul de finală Schalke – Ajax din Europa League, după ce, în anul 2016, a avut şansa să oficieze la turneul final al Campionatului European din Franţa şi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava