Concert pascal
MOPAN Suceava

150 de vouchere eMag și 200 de boxe și rucsaci își așteaptă noii posesori în sediul modernizat al Sucursalei județene BRD Suceava

Pentru a marca momentul redeschiderii sediului modernizat, sucursala BRD Suceava își întâmpină clienții cu o promoție cu premii care se desfășoară timp de două luni, până pe 20 mai 2024.

Astfel, banca oferă 150 de vouchere Emag în valoare de 100 lei pentru primii 150 de clienți noi persoane fizice și 200 de premii (rucsaci și boxe audio) pentru clienții persoane fizice și juridice  care, în perioada campaniei, accesează un produs de creditare, economisire (depozit în valoare mai mare de 20.000 lei) sau investiții.

Acțiunile de modernizare a unităților BRD, care au în vedere să le ofere clienților băncii o experiență cât mai bună atunci când aleg să intre într-o agenție din rețeaua băncii, au continuat astfel și în Suceava. Fie că locuiesc în oraș sau se află în vacanță sau în trecere prin cetatea de scaun a lui Ștefan cel Mare, și au nevoie de serviciile BRD, clienții vor regăsi un sediu al sucursalei județene cu un spațiu îmbunătățit estetic și funcțional.

Situată în strada Ștefan cel Mare nr. 35, sucursala județeană BRD Suceava își primește de acum clienții într-un spațiu refuncționalizat, cu o accesibilitate mai bună, care oferă o eficiență crescută pentru timpul petrecut de clienți în unitate. Unitatea dispune și de o zonă 24H, accesibilă non-stop și dotată cu automate bancare de ultimă generație, care permit realizarea unei game largi de operațiuni în afara programului de lucru al băncii.

Sucursala județeană Suceava face parte din structura regională Nord-Est a BRD Groupe Société Générale, care numără 54 unități în județele Iași, Bacău, Botoșani, Neamț, Suceava și Vaslui.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava