Concert pascal
MOPAN Suceava

Am ajuns în perioada în care tehnologia a combinat beneficiile unui uscător de păr și ale unei perii de styling pentru a face fiecare femeie mai creativă și uimitor de frumoasă. Dacă faci parte din categoria de femeie care își dedică suficient timp părului ei, ca acesta să arate impecabil, atunci sigur ai încercat măcar o dată o perie rotativă Rowenta sau o oricare alta.

Ceea ce ai nevoie să știi este că nu toate periile rotative sunt la fel. Mai jos vei găsi câțiva factori importanți care te vor ajuta să înțelegi mai bine ce anume trebuie să iei în considerare atunci când vrei să îți achiziționezi o perie rotativă Rowenta, de exemplu.

Dimensiunea capătului de coafat

Gradul de ondulare va depinde întotdeauna de diametrul butoiului sau tijei de coafare. Dacă ești în căutarea celui mai simplu ghid în alegerea periei rotative potrivite pentru un anumit grad de ondulare, cea mai subțire perie cu aer cald va oferi bucle mai complicate. Cele care au capete mai robuste vor produce mai puține bucle.

Pe de altă parte, cea mai bună perie cu aer cald pentru a crea cel mai mult volum este peria care are capetele robuste. Așadar, dacă dorești o coafură Shirley Temple, alege o perie rotativă Rowenta care are un diametru de 2.5 centimetri sau mai mic. Dacă dorești un volum mai bun, precum Dolly Parton, alege varianta de 5 centimetri.

Perii

O perie cu peri mult distanțați și mai lungi va fi bună pentru coafuri lungi și texturi groase de păr. Periile cu peri scurți și fini vor fi mai bune pentru coafurile mai scurte.

În ceea ce privește perii, ai grijă în alegerea unui produs ai cărui peri, în special vârfurile, se încălzesc.

Setare prestabilită sau variabilă

Dacă ești o femeie cu experiență în arta ondularii părului, poți alege să beneficiezi de flexibilitatea unei perii de coafat cu aer cald cu o setare variabilă de căldură. Artistul priceput poate experimenta diferite setări pentru a produce o buclă unică.

Pe de altă parte, dacă nu ești cineva atât de experimentat cu privire la proces și dorești doar cele mai bune bucle, vei beneficia de confortul și siguranța setărilor prestabilite. În timp ce experimentarea asupra duratei și setărilor termice poate produce rezultate creative, poate produce, de asemenea, leziuni ale părului și scalpului. Părul și scalpul tău sunt țesuturi foarte sensibile și, de cele mai multe ori, cel mai bine este să urmezi doar setările standard găsite în periile rotative de marcă de renume.

Comoditatea

Dacă îți place procesul de ondulare a părului, alege o perie manuală cu aer pe care o poți răsuci și întoarce în orice direcție dorești pentru un anumit efect de ondulare. Dacă dorești să realizezi coafuri mai rapide, care nu necesită neapărat niște bucle, ci valuri sexy pe șuvițele lungi, alege o perie rotativă cu aer cald, astfel încât să-ți poți înfășura și desfășura părul din nou și din nou pentru a produce valuri de durată.

Dacă dorești cel mai rapid și mai convenabil gadget care poate produce bucle complicate în cel mai scurt timp, alege un aparat de coafat care folosește un ondulator mecanizat care îți va învârti și încolăci părul câte un segment mic pentru a produce bucle spiralate foarte complicate.

Prețul

Prețurile periilor rotative vor varia întotdeauna. Principalii factori care vor influența prețul vor fi caracteristicile și comoditățile care merg împreună cu peria. O perie manuală de coafat cu aer cald va fi întotdeauna mai ieftină decât o perie rotativă cu aer cald.

Deplasările

Mărimea periei cu aer cald este, de asemenea, un aspect foarte important atunci când călătorești frecvent. Periile mai mari, mai sofisticate și convenabile, probabil că nu se vor încadra într-un bagaj ușor.

Astfel, ia în considerare acești factori atunci când plănuiești să îți cumperi o perie rotativă Rowenta. Și dacă simți că nu te-ai descurca să folosești una, poți oricând să realizezi coafuri la fel de impecabile și cu o placă de păr Babyliss.

Sunt atâtea perii rotative Rowenta din care poți să alegi, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava