Concert pascal
MOPAN Suceava

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan sunt plini de surprize! Nu au mai așteptat până în toamnă și s-au căsătorit în weekend, într-o biserică românească din Ucraina, care este pe punctul de a se închide, notează click.ro.

Deși de abia ce declaraseră pentru Click! că au amânat nunta pentru toamnă, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au răzgândit! Au decis să facă marele pas chiar în weekendul ce tocmai a trecut.

Cei doi au mers în Ucraina și și-au jurat credință într-o biserică românească de acolo. Bahmu a fost mireasă în costum național românesc. Și mirele a fost îmbrăcat tot în costum național. Slujba, ultima de altfel în limba română, a fost oficiată la Biserica Bănceni (Herța), care se află în Ucraina. Bahmu și americanul au decis să se căsătorească în această biserică, în semn de protest pentru că respectivul lăcaș de cult se va închide. În aceeași biserică, preoții au fost hărțuiți pentru că au refuzat să-și schimbe rit-ul în cel vechi, dar și pentru că obișnuiau să oficieze slujbele în limba română.

„E incredibil. În Ucraina, nimeni nu vorbește românește pe stradă. Am tot întrebat și nimic, nimeni nu știe. Aici unde suntem noi a fost pământ românesc”, au declarat Adriana își George, într-un live făcut pe contul de socializare al americanului, de la fața locului, potrivit sursei citate.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/surpriza-in-showbiz-bahmu-s-a-casatorit-cu-2260952.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava