Targul de toamna Produs in Bucovina
Comenzi MOPAN Suceava

Cele mai mari companii de recrutare din lume caută personal medical din România pentru spitalele și clinicile din Europa!

Între 28 noiembrie și 18 decembrie, cei care sunt în căutarea unui loc de muncă în domeniul medical vor avea șansa să aplice online la sute de oferte atractive și să discute în timp real cu reprezentanții centrelor medicale.

Târgul Virtual de Job-uri pentru Personalul Medical ajuns la cea de-a 9-a ediție oferă șansa medicilor din orice specializare, asistenților medicali, infirmierilor, stomatologilor, fizioterapeuților, moașelor, absolvenților de Medicină, dar și personalului medical auxiliar să aplice de acasă, din fața unui calculator sau a unei tablete la job-urile puse la dispoziție de companiile de recrutare. Cu un simplu click aici www.careersinwhite.com/VirtualFairs.aspx cei care se află în căutarea unui loc de muncă pot intra pe platforma care le oferă accesul în cadrul Târgului Virtual în mod gratuit.

În cadrul Târgului Virual de Job-uri pentru Personalul Medical recrutorii caută specialiști pentru a profesa în țări precum Marea Britanie, Irlanda, Franța, Germania, Belgia, Elveția, Austria, Luxemburg, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.

Candidații trebuie să se înregistreze mai întâi pe site-ul www.careersinwhite.com  și să își încarce CV-ul, iar mai apoi vor avea acces la toate informațiile legate de recrutori și de job-urile pe care aceștia le oferă. Mai mult decât atât, în cadrul Târgului Virtual aceștia pot să discute live cu recrutorii prin intermediul unei ferestre de chat și astfel să obțină toate informațiile de care au nevoie cu privire la job-urile care îi interesează.

Târgul Virtual de Job-uri pentru Personalul Medical este gratuit și deschis publicului din întreaga lume timp de 3 săptămâni, non-stop. Cei ce-și doresc un loc de muncă în domeniul medical

sunt invitați pe această cale să discute cu agențiile de recrutare, să afle răspunsurile la toate întrebările și să aplice online la orice post disponibil.

Așadar, începând cu 28 noiembrie, personalul medical din România este așteptat la Târgul Virtual de Job-uri în domeniul medical pe platforma online Careers in White, pentru a-și găsi job-ul mult dorit!

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe www.careersinwhite.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava