Concert pascal
MOPAN Suceava

Sylvester Stallone, 75 de ani, nu a venit singur în Marea Britanie unde filmează împreună cu echipa pentru ”Eroi de sacrificiu 4”. Sistine a insistat să îl însoțească și cât timp Stallone este prins cu treaba pe platoul de filmare de lângă Londra, ea își face de lucru vizitând orașe europene, notează click.ro.

Zilele trecute Sistine a fost să viziteze Parisul și s-a fotografiat lângă Turnul Eiffel. Năzdrăvană din fire, ea a avut grijă să facă pe paparazzi și l-a fotografiat pe tatăl ei în timp ce lucra la scenariu, într-un bar londonez. Evident, fotografia a ajuns pe contul ei de Instagram. După ce au petrecut un an și jumătate în izolare pentru a se feri de virusul ucigaș, cei din clanul Stallone se bucură de beneficiile faptului că s-au vaccinat anti-COVID-19 și au revenit la viața lor obișnuită. Însă în timp ce soția actorului Jennifer Flavin, 53 de ani și celelalte două fiice ale lui Scarlett și Sophia au rămas în SUA, Sistine preferă să facă pe asistenta personală a tatălui ei, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/sylvester-stallone-si-luat-fiica-la-serviciu-ce-face-sistine-timp-ce-tatal-ei-e

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava