Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 13 aprilie în jurul orelor 13.25, polițiștii din cardul Secției de Poliție Burdujeni, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza cartierului Burdujeni, cu autospeciala din dotare, au oprit în trafic pe Calea Unirii din Suceava, o autoutilitară condusă de către un bărbat în vârstă de 26 de ani, acesta declarând verbal că nu posedă permis de conducere, fapt rezultat și din verificările în bazele de date.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Totodată, conducătorul auto nu a putut face dovada unei polițe RCA valabile, motiv pentru care a fost sancționat cu 2.000 de lei amendă și reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare, în acest sens eliberându-se o dovadă fără drept de circulație.

S-a întocmit proces verbal de constatare, cercetările urmând a fi continuate de către polițiștii Biroului Poliției Rutiere Suceava pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. şi ped. de art. 335 C.P., cauza urmând a fi soluționată procedural.

Tânăr de 26 de ani prins fără permis la volanul unei autoutilitare pe Calea Unirii din Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava