Concert pascal
MOPAN Suceava

Joi la ora 16:38, polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați la 112 de către o femeie de 61 ani din comuna Breaza că a fost agresată fizic de către concubinul său.

La fața locului a fost identificată apelanta, care a relatat faptul că în timp ce se afla la domiciliu, a avut un conflict verbal cu concubinul ei de 50 ani, care a degenerat, respectiv acesta din urmă a lovit-o.

În cauză, a fost aplicat formularul de evaluare a riscului față de victimp, rezultând faptul că există risc iminent, iar persoana vătămată a fost de acord cu emiterea unui ordin de protecție provizoriu, totodată solicitând efectuarea de cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.

În cauză s-a emis ordin de protecție provizoriu iar față de agresor s-au dispus ca și măsuri de siguranță, pe o durată de 5 zile, evacuarea din locuință și păstrarea unei distanțe de 50 m față de victimă.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, faptă prev. și ped. de art. 199 alin. (1) raportat la art. 193 alin. (1) din Codul penal.

Femeie de 61 de ani din Breaza scăpată de concubinul de 50 de ani care o maltrata, 5.6 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.6/10 (5 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava