Concert pascal
MOPAN Suceava

Ovidiu Lipan Țăndărică, toboșarul de legendă al trupei Phoenix împlinește astăzi, 31 ianuarie 2022, 69 de ani! Se simte mai tânăr ca niciodată și spune că nu ar fi putut să trăiască în altă țară decât în România, potrivit click.ro. A trăit clipe dramatice atunci când a fugit în Germania în timpul regimului comunist, însă Revoluția l-adus, din nou, acasă, unde nu a mai găsit nici cruci pe mormintele părinților!

La 69 de ani, împliniți astăzi, 31 ianuarie, Țăndărică a rememorat, pas cu pas, fuga sa în Germania, ascuns într-o boxă. A fost momentul când artistul s-a temut cel mai tare pentru viața lui!

“Am fost ținut în colivia de aur! Era ca și o amputare a personalității! Nu ni s-a dat viza, așa că a trebuit să ne riscăm viața. Am scos difuzoarele și ne-am băgat în boxe! Nicu Covaci ne închidea cu 40 de șuruburi și respiram printr-o frunză. Am părăsit România pe vremea când nu pleca nici frunza din țară. Aveam blăni de lup cu noi.Boxa mea era prima și țin minte cum un băiat, grănicer, bătea cu piciorul în ea! A fost o vibrație atunci care ne-a condus. Dacă băgau baioneta în boxe acolo rămâneam”, a povestit artistul la Digi 24, conform sursei citate.

Percuționistul a stat în Germania până la Revoluția din 1989. La începutul lui 2000 era deja întors acasă!

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/tandarica-face-69-de-ani-ai-mei-nu-mai-aveau-409974.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava