Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe 18 octombrie, în Washington D.C., încep filmările la pelicula de lung metraj „Tzăndărică”. Anunțul a fost făcut de milionarul Bobby Păunescu, care este producătorul filmului, ce-l are în prim plan pe carismaticul artist Ovidiu Lipan Țăndărică, toboșarul legendarei trupe Phoenix, informează click.ro.

Proiectul este unul de anvergură și se bucură de cooptarea în echipa de producție a celebrului director de imagine Viorel Sergovici, o prezență obișnuită la Cannes.

„Sunt extrem de bucuros de faptul că filmul de lung metraj «Tzăndărică», unul dintre proiectele mele de suflet, a intrat în linie dreaptă. Nume cu greutate în industria cinematografică și artiști excepționali vor pune suflet în acest proiect colosal, gândit în cele mai fine detalii, un proiect ambițios, care va arăta adevărata față a culturii românești. Vom face cunoscute din nou, la nivel mondial, forța cinematografiei și a muzicii din România. Prezența maestrului Ovidiu Lipan Țăndărică mă onorează”, a declarat, regizorul Bobby Păunescu, pentru realitatea.net.

„Tzăndărică” este un film ce-și dorește să prezinte atât publicului din România, cât și publicului din întreaga lume, destinul formațiilor Phoenix, Roșu și Negru, dar și felul în care curentul reprezentativ al anilor 60-70, Flower Power, a reușit să creeze în spațiul ex-comunist ceea ce formații ca The Beatles și The Rolling Stones au creat în lumea întreagă.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/tandarica-filmeaza-la-washington-ce-milionar-2305460.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava