• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În perioada 30 septembrie – 2 octombrie în parcarea Iulius Mall Suceava va avea loc Târgul de toamnă „Produs în Bucovina”. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur. El a declarat că în cadrul târgului va fi lansat programul „Gustă din Bucovina” unde participanţii vor avea ocazia să deguste tot ce este mai bun în materie de gastronomie bucovineană.

„Vom lansa acest program „Gustă din Bucovina” pe care va trebui să-l vindem foarte bine. Suceava merită acest lucru şi trebuie să ne pregătim bine cu toată bucătăria pensiunilor turistice cu o gamă foarte largă de produse şi cu foarte multe curiozităţi. Va fi weekend-ul degustărilor şi lansăm acţiunea „cămara bucovineană” în care să venim cu toată oferta gastronomică. Îi aşteptăm şi pe partenerii noştri de la Cernăuţi să vină la acest mare  târg. Ei vor veni deocamdată doar ca vizitatori. Le-am propus la reciprocitate să mergem şi noi la ei şi să participăm inclusiv cu produse”, a spus Flutur.

Gheorghe Flutur a mai anunţat că la acest târg va fi lansat pachetul turistic pentru „Crăciun în Bucovina”. „Cel mai important este că la acest târg va fi lansat pachetul „Crăciun în Bucovina”. Lucrăm la acest pliant şi dorim să-l lansăm şi în alte zone. „Crăciun în Bucovina” se va întinde până la jumătatea lunii ianuarie 2017 şi vom prinde şi sărbătorile pe vechi. Intenţia noastră este să aducem cât mai mulţi clienţi la pensiuni şi hoteluri organizând cât mai multe evenimente la sărbătorile de iarnă inclusiv program de schi şi alte activităţi”, a explicat şeful administraţiei judeţene. Pentru organizarea târgului de toamnă „Produs în Bucovina” Consiliul Judeţean va încheia un parteneriat cu asociaţia „Produs în Bucovina” şi cu asociaţiile de turism din judeţ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava