Concert pascal
MOPAN Suceava

În acest moment legislația în vigoare nu prevede în mod clar valori ale erorilor de măsurare. Compania noastră a decis ca toate livrările de material lemnos, care în urma măsurării finale presupunem că depășesc cantitativ volumul avizat, să fie depozitate separat şi raportate către Garda Forestieră – Ministerul Mediului.

Până în acest moment s-au transmis informări lunare către Garda Forestieră cu privire la cantitățile de lemn găsite de către companie, în plus, în transporturile efectuate de către furnizorii noștri.

În luna august, echipe mixte formate din specialiști de la Garda Forestieră, poliție și ocoalele silvice s-au aflat la fabrica noastră din Sebeș pentru a soluţiona situația prezentată de Holzindustrie Schweighofer.

Principiul companiei Holzindustrie Schweighofer – transparenţa.

Credem că doar în acest fel, în calitate de lider al industriei, putem participa efectiv la îmbunătățirea cadrului legislativ, la punerea în aplicare în totalite a prevederilor legii și la scara întregii industrii.

Despre Holzindustrie Schweighofer

Holzindustrie Schweighofer este parte a Grupului Schweighofer și își are originile într-o afacere de familie austriacă, cu peste 400 de ani de experiență în industria de prelucrare a lemnului.

Holzindustrie Schweighofer a deschis prima fabrică de cherestea în România în anul 2003, la Sebeș. În prezent, compania operează pe plan local alte două fabrici de cherestea – la Rădăuți și Reci, o fabrică de panouri încleiate din lemn masiv la Siret și una de panel la Comănești, generând aproape 3.000 de locuri de muncă direct în aceste locații și mai mult de 10.000 de locuri de muncă indirect, în industrii conexe. Din octombrie 2015, din Grupul Schweighofer face parte și o fabrică de cherestea în Germania. De asemenea, compania produce vâscoză și bioenergie și are activități în silvicultură și afaceri imobiliare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava