Concert pascal
MOPAN Suceava

Filmul „Tati Part-Time,” cu Eva Măruță și Alex Bogdan în rolurile principale, a atins cote impresionante în materie de vânzări. În doar șapte zile de la lansarea oficială, s-au vândut peste 145 de mii de bilete, iar filmul a ajuns astfel pe locul întâi în Box Office-ul românesc. Scenariul scris de Matei Dima (BRomania) și Letiția Roșculeț, a captivat inimile publicului și a devenit rapid preferata cinefililor din toate categoriile de vârstă.

Deși povestea nu este tipică pentru scenariile pe care Matei Dima le-a scris până acum, BRomania spune că filmul are o însemnătate aparte pentru el:

“Cel mai important este că am reușit sa umplem sălile de râs! Mă bucur că un film despre ,,coșmarul” oricărui burlac rezonează atât de bine.” Spune Matei Dima, producător și scenarist.

Letiția Roșculeț mărturisește că a scris scenariul cu gândul la propriile experiențe și situații dintre ea și fiul ei. Filmul reprezintă și debutul ei în calitate de regizor de lung-metraj.

,,Sunt foarte fericită că un film curat, cu mesaj, și jucat atât de bine, este considerat de public funny și a avut un start atât de bun. Asta înseamnă că există public pentru fiecare gen și că, oamenii își doresc să râdă si de provocările vieții de adult. Cred că multe cupluri ar fi de acord că sunt într-un proces continuu de maturizare. Iar dacă reușim să râdem de nepuțințele noastre, suntem cu un pas mai aproape de vindecare.” Mărturisește Letiția Roșculeț, scenarist și regizor.

Iar filmul confirmă anticipările pozitive ale fanilor. Chimia dintre protagoniști este intens lăudată pe rețelele de socializare. Mai mult, la doar opt ani, Eva Măruță a impresionat publicul cu prestația din film, iar reacțiile pozitive continuă să apară.

„Pentru mine, filmul ăsta este o bucățică din inima mea.” a declarat Eva Măruță la avanpremiera filmului.

Filmările pentru “Tati part-time” au durat aproximativ o lună și jumătate și au avut loc în 10 locații de filmare. De la idee, până la premiera pe marele ecran, pregătirile s-au întins pe parcursul unui an. Efortul a meritat din plin însă!

Alexandra Hash, producător general, adaugă: „Sunt pur și simplu mândră că acest film există, iar miile de mesaje de la oameni, care ne spun cât de mult rezonează cu „Tati Part-Time,” sunt cireașa de pe tort. Acesta a fost și scopul nostru, să facem un film cu care oamenii să se identifice.”

„Tati Part-Time” este disponibil în continuare în cinematografele din toată țara, iar cei care nu au avut încă ocazia de a se bucura de comedie sunt încurajați să își rezerve biletele pentru a experimenta magia filmului. Povestea din spatele filmului aduce în prim-plan viața lui Iustin (Alex Bogdan), un avocat dedicat ale cărui aspirații profesionale sunt puse în pericol odată cu apariția Mayei (Eva Măruță), fina lui de 8 ani. Aflând intempestiv că trebuie să aibă grijă de ea, Iustin se confruntă cu un nou tip de parenting pentru care nu este pregătit deloc, dat fiind că nu se pricepe cu adevărat la copii. Între timp, Maya nu este nici ea încântată de ideea unui „tati part-time” și întreaga lor dinamică promite să aducă momente comice și emoționante pe ecran.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava