Concert pascal
MOPAN Suceava

Totul este stabilit, stii unde vei merge, biletele de avion si cazarea sunt rezervate, ai facut cumparaturile si mai ramane doar sa te apuci de bagaje. Pentru unele femei acest moment este cel mai coplesitor pentru ca nu stiu exact ce sa puna in bagaj, astfel incat sa nu le lipseasca nimic, dar nici sa se incarce excesiv. Ca sa iti fie mai usor, ar trebui sa ai in vedere cateva obiecte:

Un portofel de calatorie

Este un accesoriu de care vei avea nevoie pentru a-ti organiza documentele importante, biletele, cardurile si banii. Acesta trebuie sa fie suficient de incapator pentru a putea depozita tot ce iti trebuie, dar si cat mai rezistent si mai sigur pentru a elimina riscul pierderilor sau a fraudelor.

Articolele de toaleta, machiaj si manichiura

Pastreaza un mic set de articole de toaleta, manichiura si machiaj in geanta de mana. Nu uita sa pui aici periuta si pasta de dinti, ata dentara, un demachiant, rujul, rimelul si chiar si un top coat pentru a-ti putea reface rapid manichiura in caz de urgenta. Astfel, nu va trebui sa cauti prin toata valiza ceea ce iti trebuie si vei fi pregatita pentru orice situatie neprevazuta.

Un set de haine bine planificat

Cand iti faci bagajele pentru o calatorie, trebuie sa tii cont de locul pe care il vei vizita. De exemplu, daca mergi intr-un loc cu zapada, vei avea nevoie de unul sau doua pulovere groase, manusi, caciula si fular. Pe de alta parte, daca urmeaza sa mergi intr-o zona tropicala, sigur vei dori sa ai cu tine costumul de baie, o palarie de soare si haine cat mai confortabile si mai lejere. 

Pregateste-ti cateva seturi de haine adecvate si, totodata, tine unul in bagajul de mana pentru a fi pregatita pentru situatia in care compania de zbor iti rataceste bagajul de cala.

Incarcator portabil si cabluri

Daca te asteapta o calatorie lunga, sigur vei dori sa poti folosi tableta sau telefonul mobil cat mai mult timp. Si, pentru ca nu ai vrea sa ramai fara baterie in timpul celor mai interesante scene de film, pe langa incarcatoarele normale, un incarcator portabil este esential. Desigur, nu uita sa pui si cablurile de incarcare necesare.

O mica trusa de medicamente

Sigur stii si tu ca este mai bine sa fii prevazatoare decat sa iti para rau. De aceea, cand pleci la drum, nu uita sa te asiguri ca ai la indemana in bagaj toate medicamentele eliberate pe baza de reteta de care ai nevoie, dar si ceva pentru dureri de cap sau probleme de stomac. Poti sa iti faci o mica trusa medicala pe care sa o iei cu tine ori de cate ori pleci la drum.

Balsam de buze, crema de protectie solara si crema hidratanta

Cand calatoresti, crema de protectie solara este foarte importanta. La fel si crema de hidratare si balsamul de buze. Vei avea nevoie de acestea chiar daca calatoresti cu avionul, cu trenul sau cu masina si, mai ales, daca vei sta la fereastra. In acest mod iti vei mentine pielea frumoasa si sanatoasa si vei arata fabulos in toate fotografiile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava