MOPAN Suceava

Sfârșitul de săptămână este mai distractiv la Iulius Mall Suceava. Copiii primesc invitație la reprezentația amuzantă a Teatrului Zbribulici și la ateliere de creație. Pentru cei mari, week-end-ul aduce un târg de obiecte lucrate manual, de unde pot alege cadouri pentru persoanele iubite, sesiuni de dans și multe premii.

Pentru că este vacanță, prichindeii au liber la distracție. Sâmbătă, 11 februarie 2017, de la ora 16.30, Iulius Mall Suceava îi va surprinde pe prichindei cu o reprezentație a Teatrului Zbribulici. Micii spectatori vor descoperi „Regatul Inimioarelor”, o poveste despre prietenie și frumusețea ei, ale cărei personaje vor fi cărțile de joc. În regatul în care a fost interzisă distracția și muzica, fata de „inimă roșie” și frații săi au pornit în căutarea prieteniei, iar cei care îi vor susține în fața regelui vor fi chiar năzdrăvanii din public. Spectacolul este unul interactiv, cu muzică și dans, care îi încurajează pe copii să fie veseli și iubitori. 

Tot sâmbătă, se vor desfășura două sesiuni ale atelierelor de creație, de la ora 14.00 și de la ora 15.00. Tematica este una specială, de Valentine`s Day. Specialiștii Creativ&Deco îi vor îndruma în realizarea unor inimioare decorative. Toate materialele sunt puse la dispoziție de Iulius Mall, micile dovezi de iubire fiindu-le oferite cadou.

Iar pentru sesiuni de distracție complete, Iulius Mall Suceva îi așteaptă pe cei mici la patinoarul Dream Ice. Vor avea libertatea de a se mișca în voie, în aer liber, bucurându-se de magia dansului pe gheață. Dream Ice este deschis zilnic, între orele 14.00 şi 21.30. O sesiune de o oră şi jumătate costă 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 10 – 12 februarie, Iulius Mall Suceava găzduiește o ediție specială a Târgului Handmade. La parter, clienții vor fi întâmpinați cu numeroase obiecte unicat, realizate manual, care pot fi sugestii inspirate de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților. Bijuterii felurite, cu pietre semiprețioase sau realizate prin tehnici inedite, piese vestimentare, papioane, podoabe pentru păr, accesorii, lumânări parfumate, cosmetice naturale, decorațiuni tematice și multe alte articole în care se regăsește măiestria artizanilor sunt propunerile expozanților prezenți la Târgul Handmade.

Duminică, cei care se pregătesc pentru petrecerea de Valentine`s Day pot exersa mișcările latino gratuit, sub îndrumarea profesioniștilor Salsa Family. De la ora 17.00, la parterul Iulius Mall se va organiza o nouă sesiune a lecțiilor de dans: caraibice, salsa, bachata și merengue.

În această perioadă, Iulius Mall îi răsplăște pe îndrăgostiți cu premii care sărbătoresc iubirea. Până pe 14 februarie, clienții care fac cumpărături de minimum 100 de lei se pot înscrie la tombola dedicată dragostei. Marele câștigător, desemnat prin tragere la sorți, chiar de Ziua Îndrăgostiților, va fi răsplătit cu o sesiune foto profesională, alături de perechea sa, realizată de fotograful Ovidiu Leșan, și cu un album cu cele mai reușite instantanee. Tot de Valentine`s Day, alți nouă clienți, anunțați în urma extragerilor, își vor putea invita jumătatea la o cină romantică, oferită de Iulius Mall, la Complex Căprioara. În plus, primii 200 de participanți ai fiecărei zile vor primi surprize instant: vouchere la Atlantis Gold, invitații la cafeneaua La Fontana, bilete la Cinema City, sesiuni de înfrumusețare, surprize dulci, vinuri sau băuturi răcoritoare. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava