Concert pascal
MOPAN Suceava

Theo Rose a dezvăluit ce regret are în urma relației cu Alex Leonte. Viitoarea mămică a vorbit pentru prima dată despre acest lucru în cadrul unui podcast.

Despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că erau împreună de cinci ani. Cei doi au ales atunci să nu ofere prea multe detalii despre ruptura dintre ei. Fanii actriței din serialul „Clanul” au rămas cu multe semne de întrebare, chiar dacă între timp vedeta de la Pro TV a intrat într-o frumoasă poveste de iubire cu regizorul Anghel Damian.

În cadrul podcastului lui Radu Țibulcă, colega lui Smiley de la Vocea României a explicat că a rămas cu un singur regret în urma relației cu fostul partener, Alex Leonte. Concret, vedeta crede că cei doi trebuiau să încheie povestea de dragoste mai devreme, atunci când au simțit că totul s-a consumat. Deoarece nu s-au despărțit la timp, Theo și Alex au trecut prin „faze dureroase”. „E ciudat să spun chestia asta. S-a terminat cu anxietatea, simt că sunt unde trebuie să fiu, că mi s-a umplut un gol. Eu nu mă feresc, spun absolut tot, simt că asta trebuia să se întâmple.”, a povestit Theo Rose, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/theo-rose-mai-sincera-ca-niciodata-marele-regret-2229892.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava