Concert pascal
MOPAN Suceava

Cu toate că filmul Tati part-time a avut un real succes, cu Eva Măruță și Alex Bogdan în rolurile principale, românii s-au împărțit în 2 tabere: una o apreciază pe copilă pentru reușitele sale, cealaltă lansează un val de hate atât la adresa ei, cât și implicit a părinților, notează click.ro. Care ar fi, de fapt, cauza pentru ultima variantă, explică tiktokerița Annellise.

„Poate pentru că are 8 ani și nu-i ajungi cu prăjina la nas oricine ai fi? Face mișto de ta-su, în propriile lui story-uri, săracul, că a ajuns să îmi fie milă de Măruță că face fii-sa mișto de el. Poate pentru că ați făcut-o panou publicitar de când s-a născut? I-ați făcut Instagram la 3 luni. Când facem bani cu copilul, e bun, e bună atenția publicului. Dar când atenția publicului este puțin negativă, n-o mai vrem, n-o mai dorim. Să dispară. Că este doar un copil. Este doar un copil? Șterge-i contul de Instagram, că este doar un copil.”, e parte din mesajul Annellisei, o tânără care activează pe platforma TikTok, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/tiktokerita-annellise-parere-radicala-despre-eva-2330854.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava