Concert pascal
MOPAN Suceava

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur se mândresc cu darul cel mai de preț: copiii. Îndrăgitul cuplu îi crește așa cum știe mai bine, și au adoptat un sistem homechooling pentru ca cei mici să poată învăța. Kadri, mezinul familiei, se pregătește deja la Bacalaureat la vârsta de 7 ani, potrivit click.ro.

Artista a vorbit despre faptul că atât ea, cât și soțul ei, au considerat de cuviință ca cei mici să învețe de acasă. Dana Nălbaru a vorbit despre cei trei copii: Sofia, Roxana, și mezinul Kadri.

Despre cel din urmă a mărturisit că până în prezent are sute de cărți citite și se pregătește deja de „examenul vieții”.

„E un copil vesel, care se joacă, însă mintea lui asimilează foarte repede. Înțelege niște lucruri de o finețe extraordinară. Mă blochează cu întrebările care țin de știință sau matematică. E haios să ai așa un copil. Se distrează foarte bine. Nu trebuie să îi repeți de două ori. Avea 5 ani când a început studieze chimie. Își alege singur cărțile, iar eu de multe ori nici nu știu ce citește”, a declarat Dana Nălbaru, în cadrul podcastului lui Mihai Morar, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-se-pregateste-fiul-danei-nalbaru-si-al-lui-2330923.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava