Concert pascal
MOPAN Suceava

Colegiul Tehnic „Petru Mușat” Suceava a organizat Balul Bobocilor 2023, tema spectacolului prin intermediul căreia elevii claselor a IX-a au intrat în marea familie a mușatinilor fiind „Time Travel”.

Proiectat ca o grandioasă călătorie a elevilor în timp, spectacolul a evidențiat o lume plină de frumos, de grație și de talent, o lume în care călătoriile pe orizontala și verticala timpului creează amintiri și punți de comunicare ce fascinează omul.

În cursa pentru obținerea râvnitelor titluri s-au înscris 9 perechi de boboci: Păstrăv Ioan Sebastian și Șorodoc Alina Petronela,  Dobroghiu Iulian Mihai și Juravle Lăcrămioara Diana, Domonco Alberto Cristian-Ilie și Dobândă Alina Nicoleta, Luțac Gabriel și Dumitru Petruța Eliza, Proboteanu Beniamin Giovanni și Hladiuc Ioana Serena, Mariniuc Bogdan Ionuț și Chiribucă Patricia Elena, Stănescu Codruț și Nistor Amalia, Ostrovanu Matteo și Hapenciuc Denisa Diana, Vieriu Andrei și Moldovan Elena Ana-Maria.

Cu migală și entuziasm, bobocii au pregătit momente artistice care au transportat publicul în diferite epoci și i-au purtat în aventuri incredibile, fiind îndrumați artistic de colegii lor din clasele a XII-a. În plus, experiența temporală asupra frumuseții a fost evocată și prin intermediul îmbrăcăminții de seară și a dansurilor pline de grație.

Numerele de muzică, jazz saxofon, trompetă au fuzionat cu alte momente artistice ce au surprins scenete și monologuri, dansuri, demonstrații sportive – judo, într-un spectacol dinamic, menit să evidențieze eleganța, originalitatea, atitudinea și creativitatea.

Concurenții au fost atent jurizați, un rol important avându-l și spectatorii  care au putut vota concurenții preferați pe pagina de Instagram Balul bobocilor ctpm 2023, până la proba de seară.

Prezentatorii balului, Achitei Ana, Jabei Petronela, Balan Alessandro și Simion Daniel au felicitat toți concurenții care au participat, colegii lor din clasele a XII-a și profesorii care s-au implicat în organizare.

La finalul competiției au fost dezvăluite și numele celor mai apreciați boboci de către vigilentul juriu.  Titlurile de Miss și Mister Talent au fost adjudecate de elevii Hladiuc Serena (IX E) și Dobroghiu Iulian (IX B), iar cele de Miss și Mister Popularitate de elevii Chiribucă Patricia (IX B) și Stănescu Codruț (IX F învățământ profesional).

Cele mai râvnite premii, de Miss și Mister Boboc 2023, au fost câștigate de Moldovan Elena (IX E) și Domonco Alberto (IX C).

Shift, unul dintre artiștii apreciați din România, a avut mare succes în rândul elevilor. Liceenii au trăit show-ul din plin, având în vedere că artistul i-a chemat pe scenă pentru a cânta împreună și a dansa pe hiturile ce i-au adus notorietate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava