Concert pascal
MOPAN Suceava

Kate Middleton a anunțat, recent, că are cancer, însă nu a oferit detalii despre tipul bolii. Cu toate acestea, un medic chirurg a declarat că ar avea idee despre ce tip de cancer este vorba. Ar putea suferi de unul dintre două: cancer uterin sau ovarian, notează click.ro.

O sursă a declarat pentru revista Us Weekly că William și Middleton au aflat despre boala ei la sfârșitul lunii februarie, chiar în ziua în care William a anulat brusc participarea la slujba de pomenire a nașului său.

Într-un interviu pentru TMZ, doctorul George Crawford, un chirurg care nu a fost implicat în tratamentul lui Kate Middleton, a speculat că Prințesa ar putea suferi de unul dintre două tipuri de cancer: cancer uterin sau cancer ovarian. Dr. Crawford a explicat că adesea, în cazul cancerelor sistemului reproducător feminin, în special cancerul uterin și cancerul ovarian, pacientele pot fi supuse unei intervenții chirurgicale pentru ceea ce inițial se credea a fi chisturi sau fibroame.

El a subliniat că de multe ori medicii nu pot oferi un diagnostic clar pacientelor cu privire la natura acestor mase până când nu sunt îndepărtate și analizate prin teste suplimentare. „Presupun că s-a întâmplat probabil asta – presupunând că îndepărtau doar un chist sau îndepărtau uterul ei pentru ceva benign, și când l-au trimis pentru evaluare, s-a întors ca având cancer”, a spus doctorul Crawford, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/tipul-de-cancer-de-care-ar-putea-suferi-kate-2350256.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava