Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a anunțat că au fost finalizate lucrările la toaleta publică centrală, aceasta putând fi utilizată începând de sâmbătă, 9 septembrie 2023. ”Toaleta beneficiază și de o sală specială, „Mama și copilul”, unde bebelușii pot fi schimbați de către mămici. Totodată am asigurat și accesul persoanelor cu dizabilități locomotorii, care nu ar trebui să întâmpine nicio dificultate în utilizarea toaletei publice”,a  precizat Loghin. Taxa de utilizare a toaletei este de 2 lei/persoană, aceasta fiind deschisă zilnic, în intervalul 08:00 – 22:00.

Primarul a precizat că urmare a solicitărilor venite din partea cetățenilor, a urgentat și deschiderea toaletei publice de la intrarea în Cimitirul Municipal, aceasta putând fi utilizată GRATUIT, începând de luni, 11 septembrie 2023. ”Toaleta Cimitirului Municipal va funcționa doar până la sosirea anotimpului rece, urmând a fi redeschisă din primăvară.

Dacă până nu de mult, municipiul nostru nu beneficia de aceste servicii firești pentru comunitate, vă reamintim că pe lângă locațiile enumerate mai sus, mai este disponibilă Toaleta Publică din parcarea Mănăstirii Bogdana (GRATUIT), care la fel ca Toaleta Publică centrală poate fi folosită și de persoanele cu dizabilități locomotorii, plus cele patru toalete publice aferente proiectului european de la punctele termice, acestea din urmă fiind prevăzute și cu dușuri”, a spus primarul.

Adresele toaletelor publice de la punctele termice sunt următoarele:

– • Str. Gen. I. Zadik nr. 25;

– • Str. Stadionului nr. 4;

– • Str. Grănicerului nr. 6;

– • Str. Mihai Viteazul nr. 10;

Loghin a menționat că aceste locații de la punctele termice vor fi date în folosință în circa 3 săptămâni, pentru că implică un proiect mai mare care include și spălătorii publice.

” Normalitatea a fost restabilită în municipiul Rădăuți, prin prisma celor 7 puncte de igienă publică deschise în 2023. Alături de Consiliul Local Rădăuți și sponsorii privați care au pus umărul la realizarea acestor proiecte vin cu o singură rugăminte către comunitatea rădăuțeană: „Dragi rădăuțeni, haideți să păstrăm aceste 7 repere publice, pentru a putea beneficia de aceste investiții pentru o perioadă lungă de timp. Vă mulțumesc!”, a încheiat Bogdan Loghin.

Toaletă publică modernă în centrul Rădăuțiului dotată cu sală specială "Mama și copilul" și facilități pentru persoanele cu dizabilități. În curând vor fi deschise alte patru toatele dotate și cu dușuri (foto), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava