Concert pascal
MOPAN Suceava

Venirea pe lume a unui bebeluş este un motiv de bucurie, atât pentru părinţi, cât şi pentru apropiaţi. Acesta merită celebrat ca atare, iar darurile nu pot lipsi din peisaj. Poţi oferi cadouri în cinstea acestui eveniment cu mai multe ocazii. Dacă primeşti o invitaţie la un baby shower, dacă cineva apropiat ţie a născut sau dacă urmează să mergi la un botez ori o tăiere de moţ.

Cadourile pentru bebeluşi nu trebuie să fie dificil de ales, aşa că am pregătit pentru tine TOP 5 cadouri inspirate ca să treci mai uşor peste momentele când rămâi în pană de idei:

Aparate utile

Există o mulţime de aparate utile pe care le poţi oferi în dar la un baby shower, botez sau cu ocazia venirii pe lume a unui copil. Unele dintre ele sunt utile pentru părinţi, altele pentru bebeluşi, iar anumite aparate servesc întregii familii.

Dacă îţi doreşti să alegi dispozitive pentru îngrijire, atunci batista bebeluşului este o super alegere. Răcelile, alergiile sau disconfortul nazal reprezintă o problemă cu care bebeluşii se confruntă deseori. Batista bebeluşului se poate folosi în siguranţă pentru a reduce senzaţia neplăcută şi congestia nazală. Atunci când achiziţionezi batista bebeluşului, cauta un produs testat clinic, care nu va prezenta riscuri pentru cel mic.

În afară de batista bebeluşului, mai poţi opta şi pentru alte aparate utile, nu neapărat din sfera medicală. Spre exemplu, un baby monitor este un device care le poate uşura viaţa părinţilor atunci când îşi supraveghează micuţul.

De asemenea, există aparate pentru casă foarte utile după venirea pe lume a unui bebe, precum purificatorul de aer. Deseori, aerul din casa este încărcat de impurităţi, precum praful sau bacteriile, ceea ce poate duce la apariţia alergiilor sau virozelor. Un purificator de aer poate ajuta întreaga familie să se bucure de un aer mai curat în casă.

Hăinuţe

Hăinuţele se număra printre cele mai populare alegeri când vine vorba de cadouri pentru bebeluşi sau nou-născuţi. Ce-i drept, rareori dai greş cu hăinuţele atunci când le alegi corect, în funcţie de vârstă şi nevoile părinţilor.

Găseşti hăinuţe pentru bebeluşi pentru toate buzunarele, atât online, cât şi în magazine, însă este important să ţii cont de câteva aspecte atunci când cumperi astfel de produse. Bebeluşii au pielea sensibilă, de aceea materialul hainelor trebuie să fie natural, fără fibre sintetice. Optează pentru în sau bumbac organic. Bumbacul organic certificat nu conţine reziduuri cu potenţial toxic, ceea ce îl face ideal pentru bebeluşi sau nou-născuţi.

Jucării

Nu doar copiii mici se pot bucura de jucării, ci şi bebeluşii. Vei găsi o mulţime de jucării dedicate bebeluşilor, de la plusuri şi până la jucării care să îi ajute să adoarmă mai uşor. Achiziţionează doar produse adecvate vârstei, de la branduri de încredere, pentru a te asigura că nu există riscuri pentru cel mic.

Albume foto

Dacă îţi doreşti un cadou de care să se bucure întreaga familie, fără să cheltui sume mari de bani, atunci un album foto este soluţia ideală. Poţi crea un album care să conţină atât poze cu bebe, cât şi poze cu familia, prietenii sau poze de la evenimente precum baby shower-ul sau nunta părinţilor.

Albumele foto se pot realiza într-o mulţime de moduri în ziua de azi, de la modele de dimensiuni mici sau mări şi până la albume foto digitale. Alege în funcţie de ceea ce crezi că ar fi pe placul părinţilor şi ţine cont de gusturile lor.

Produse de îngrijire

Produsele de îngrijire sunt esenţiale pentru bebeluşi, aşa că le poţi oferi în dar, însă trebuie să ţii cont de ingredientele pe care acestea le conţin. Alege exclusiv produse destinate pielii sensibile a bebeluşilor, formulate fără alcool denaturat, uleiuri esenţiale, surfactanti puternici sau parfum. Poţi opta pentru geluri de spălare, creme pentru iritaţii, şerveţele umede, şampoane sau uleiuri de bebe.

Atunci când alegi darul pentru un bebeluş ţine cont atât de preferinţele părinţilor, cât şi de relaţia pe care o ai cu ei. Vestea bună este că există soluţii pentru toate bugetele, de la mic la mare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava