MOPAN Suceava

Traficul rutier în județul Suceava se desfășoară în condiții grele de iarnă. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Suceava, din cauza mai multor arbori care au căzut pe partea carosabilă, circulaţia rutieră pe DN18 a fost întreruptă temporar pe raza localităţii Cârlibaba. La ora 11:00 traficul se desfăşura pe un fir, alternativ, estimându-se că, în aproximativ 30 de minute, arborii vor fi înlăturaţi de pe carosabil iar circulaţia va reveni la normal. În judeţul Bistriţa-Năsăud, pe DN17 (pasul Tihuţa), în localitatea Mureşenii Bârgăului, nu se mai permite circulaţia autovehiculelor de mare tonaj dinspre Bistriţa spre Suceava, dacă nu sunt echipate cu lanţuri antiderapante.

În judeţul Suceava, traficul greu este permis din nou pe DN17, între Vatra Dornei şi Câmpulung, însă numai cu lanţuri antiderapante. Amintim că, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acţioneze pe DN17, între Vatra Dornei şi Câmpulung, traficul greu a fost rstricţionat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, rezervă de combustibil, sistem de climatizare – dezaburire funcţional etc.).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava