Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihai Trăistariu nu a mai ajuns să concerteze pe scena Festivalului Mamaia 60, deși fusese, inițial, anunțat că va cânta în data de 25 august. S-a schimbat firma organizatoare pe ultima sută de metri, prin intermediul unei licitații, iar artiștii selectați au fost cu totul alții, potrivit click.ro. Trăistariu explică ce s-a întâmplat, de fapt!

În luna mai, răzbătea în presă vestea îmbucurătoare că Festivalul Mamaia se reia după 11 ani. Ediția aniversară, de colecție, urma să fie prezentată de Octavian Ursulescu și Dan Negru, cel puțin așa anunța în presă chiar președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu. Trebuiau să aibă loc trei seri de gală, cu orchestra lui Ionel Tudor.

În luna iulie însă, Consiliul Județean Constanța demara o licitație pentru organizarea ediției aniversare a Festivalului Mamaia 2023, în urma căreia o altă firmă a câștigat. Așa se face că pe scenă au apărut cu totul alți artiști decât acei care au fost anunțați inițial, care demaraseră și repetițiile.

Mihai Trăistariu (43 de ani) a fost anunțat că va concerta pe 25 august la festival, însă, în urma licitației, s-a trezit dat la o parte. „Eu eram în prima echipă, cea cu Ionel Tudor, dar nu a câștigat licitația și au luat alții. Inițial, era Ionel Tudor cu Orchestra, cu niște invitați, care au luat trofeul, Premiul I la Mamaia, așa era inițial programul făcut. Dar, s-au răzgândit cei de la Consiliul Județean și au făcut licitația. Nu știu ce s-a întâmplat! A mai venit o firmă și a câștigat cealalată firmă. A venit altă gașcă și i-au chemat pe ai lor!”, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate, pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/traistariu-revoltat-cum-a-fost-sarit-din-schema-2295560.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava