Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri după amiază, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției Municipiului Rădăuți în timp ce acționau pe linie silvică, au oprit pentru control autoutilitara care circula pe centura Rădăuți din direcția Marginea către Dornești și care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că pentru această autoutilitară este emis avizul de însoțire emis la data de 12.01.2024 pentru cantitatea de 2,88 mc lemn foc fag. La o analiză vizuală a materialului transportat s-a observat faptul că în autoutilitară se găsesc și lemne de foc specia rășinoase. În aceste condiții s-a însoțit vehiculul la Ocolul Silvic Marginea unde a fost inventariat materialul lemnos, stabilindu-se faptul că în autoutilitară sunt 2,88 mc lemn foc fag și 0,97mc lemn foc molid, pentru care conducătorul vehiculului nu deținea aviz de însoțire a materialului lemnos.

Astfel, s-a confiscat cantitatea de 0,97mc lemn foc esență rășinoase specia molid care a fost predat în custodie reprezentantului din cadrul Ocolului Silvic Marginea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava