MOPAN Suceava

Administrația Națională de Meteorologie a emis trei coduri galbene valabile în județul Suceava începând de astăzi și până duminică seara. Primul cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuate este valabil pentru zona de munte a județului Suceava și este valabil de astăzi, 16 septembrie, de la ora 12:00 și până sâmbătă la ora 12:00. În intervalul menționat, în partea vestică a județului vor fi perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

Al doilea cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuate și cantități de apă însemnate este valabil pentru tot județul Suceava și va intra în vigoare de sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 12:00 și până duminică, 18 septembrie, la ora 20:00. În acest interval vor fi perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină și vijelii. În intervale scurte de timp, dar mai ales prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40…60 l/mp.

Tot pentru ziua de duminică a fost emis un al treilea cod galben de intensificări ale vântului valabil în județul Suceava între orele 2:00 și 20:00. Potrivit meteorologilor, vântul se va intensifica treptat în toate regiunile. Vor fi viteze în general de 55…75 km/h, iar pe creste rafalele vor depăși 80…100 km/h.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava