• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Trei eleve ale Colegiului „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului au obținut titlurile de finaliste la cea de-a 47-a ediție a olimpiadei internaționale de Limba și Literatura Polonă. Competiția a avut loc între 3 și 8 aprilie, într-o localitate de lîngă Varșovia. Cele trei eleve de la Humor sînt Iuliana-Cristina Marculeac și Antonina-Maria Droșciac, din clasa a XII-a și Justina-Mariana Drozdek, din clasa a IX-a. Ele au fost însoțite de profesoara Anetta Buzuk. Iuliana Marculeac a mulțumit Uniunii Polonezilor din România pentru sprijin, iar profesoarei Buzuk pentru buna pregătire și răbdare. Uniunea Polonezilor este condusă de fostul deputat sucevean Ghervazen Longher. La alegerile din 2016 mandatul de deputat din partea Uniunii a fost cîștigat de soția sa, Victoria.

Comunicat: ”În perioada 3-8 aprilie în localitatea Konstancin Jeziona, lângă Varșovia, a avut loc Olimpiada Internațională de Limba și Literatură Polonă, ediția a 47-a. România participă la olimpiadă a cincea oară.

Cei trei elevi care au participat au fost : Marculeac Cristina-Iuliana și Droşciac Maria-Antonina eleve în clasa a XII Colegiul Alexandru Cel Bun din Gura Humorului și Drozdek Justina- Mariana elevă în clasa a IX a aceluiași colegiu, însoțite fiind de doamna profesor de limba polonă Anetta Buzuk.

Marculeac Cristina – Iuliana a declarant că: „Aici am petrecut majoritatea timpului, am susținut cele două probe: orală și scrisă și am vizitat orașul Varșovia. A fost o săptămână plină de emoții și stres, dar la final toate eforturile noastre au fost răsplătite, căci toate trei am obținut titlul de finaliste. Mulțumim Uniunii Polonezilor pentru sprijin, iar doamnei profesor Anetta pentru buna pregătire și răbdare.”
Rezultatele olimpiadei s-au anunțat vineri, 7 aprilie, iar reprezentantele noastre au obținut titlurile de finaliste. Dorim să le felicităm și să le dorim succes pe viitor!”

Trei eleve din Humor finaliste la Olimpiada Internațională de Limba și Literatura Polonă, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava