Concert pascal
MOPAN Suceava

Luptătorii suceveni s-au întors cu trei medalii de Campionatul Național Individual pentru Tineret, concurs organizat la Timișoara.

CSM Suceava a plecat în Banat cu șase sportivi, performerii delegației fiind Adrian Agache și Ion Marian, care au cucerit bronzul la categoriile 75 de kilograme, respectiv 98 de kilograme.

În alte alte trei rânduri, sportivii pregătiți de Valerică Gherasim, Da­niel Ciubotaru și Andrei Bolohan au ocupat locul 5 prin Tudor Ursachi (59 kilograme), Mihai Căldăraru (75 kilograme) și ­Ma­­­rius Mănălăchioaie (130 kilogra­me), în vreme ce Andrei Traian s-a clasat pe locul 7 la categoria 130 de kilograme.

Ionuț Buhăianu de la CSS Rădăuți a ob­ținut argintul la categoria 98 de kilograme.

Alți doi luptători formați la Su­ceava, este vorba de Constantin Huțuleac și Teodor Horătău, ambii legitimați în prezenți la Dinamo, au cucerit aurul, respectiv bronzul la categoriile la care au concurat.

An­trenorul Valerică Ghe­ra­sim a ținut să mulțumească Primăriei Su­ceava, Consiliului Local Su­cea­va și Consi­liului Ju­dețean Suceava pentru spri­­jinul acordat sportivilor de la CSM Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava