Concert pascal
MOPAN Suceava

Oraşul Bălţi, din Republica Moldova, a găzduit la sfârşitul săptămânii trecute un turneu internaţional de box la care au fost invitaţi să participe pugilişti din Rusia, Ucraina, România şi din Republica Moldova. Printre concurenţi s-au aflat şi trei sportivi de la CSM Suceava, pregătiţi de antrenorul Alexandru Vornicu. Îmbucurător este că toţi au avut evoluţii apreciate, încheind concursul cu clasări pe podium. Sebastian Alucăi (categoria 52 kilograme) a reuşit să se impună în concursul rezervat juniorilor, după ce a învins clar, în finală, un pugilist moldovean, legitimat la clubul organizator.

O comportare deosebită a avut şi Adrian Botuşanu (categoria 64 kilograme), acesta încheind al doilea concursul seniorilor, după a cedat greu, în meciul decisiv, în faţa unui adversar bine cotat din Rusia, în urma unui meci foarte echilibrat. Pe treapta a doua a podiumului de premiere a urcat şi cadetul Laurenţiu Ungureanu (categoria 66 kilograme), care a trebuit să se recunoască învins în ultimul act tot în faţa unui sportiv din Rusia, multiplu medaliat naţional.

Sunt foarte mulţumit de sportivii mei, care arată un progres evident de la un turneu la altul. La concursul din Republica Moldova Alucăi a făcut spectacol, ridicând sala în picioare, Botuşanu, aflat la primul său an de seniorat, a evoluat fără complexe în faţa unor adversari foarte duri, în vreme ce Ungureanu s-a descurcat bine, încrucişând mănuşile cu oponenţi cu doi ani mai în vârstă. Sunt încrezător că vom obţine rezultate bune şi la Campionatele naţionale de cadeţi programate luna viitoare, cu toate că, în acest moment, nu dispun nici măcar de banii necesari pentru a face deplasarea până la Craiova”, a declarat antrenorul Alexandru Vornicu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava