Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, la Kamnik în Slovacia, s-a desfășurat a 16-a ediţie a Campionatului European de Alergare Montană. Performerul delegației sucevene a fost juniorul Gabriel Bularda, care a câștigat competiția juniorilor cu un timp de 47 de minute și 7 secunde, pe distanţa de aproximativ 8,5 km (elevaţie 1035m). Medalie de argint a obținut echipa de junioare a României formată din suceveanca Gabriela Andrea Doroftei, Alexia Hecico, Irina Alice Bordeanu şi Iulia Melinda Zudor, iar bronzul a fost cucerit de junioara Gabriela Andrea Doroftei de la CSM Suceava cu un timp de 24 de minute și 36 de secunde pe distanţa de 4,5 km (elevaţie 430m).

Echipa de juniori a băieţilor, formată din Gabriel Bularda, Peter Daniel Hermann, Cătălin Florin Tocilă şi Marius Sorin Turciu s-a clasat pe locul 4, în spatele echipelor Italiei, Turciei şi Franţei.

”Este un rezultat deosebit care face cinste orașului Vatra Dornei. Sper ca după acest titlu de campion european primarul din comuna Ciocănești, de unde este de loc sportivul Bularda Gabriel să fie propus pentru titlu de cetățean de onoare, Sper de asemenea ca Gabriel Bularda să fie recompensat cum se cuvine” a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

Delegația României la Campionatul European de Alergare Montană de la Kamnik, Slovenia, a avut în componență și antrenorii Silviu Casandra și Erzilia Țîmpău de la CSM Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava