Concert pascal
MOPAN Suceava
Pe data de 15 octombrie vor fi finalizate lucrările la Ruta Alternativa Suceava -Botoșani, tronson II, strada Apeductului, a anunțat astăzi primarul Ion Lungu.
Odată  cu finalizarea acestor lucrări vor putea fi folosite, până  la finalizarea tronsonului nr. III cu viaductul peste Calea ferată, două variante provizorii. Una pentru autoturisme care pornește de pe strada Mirăuți cu ieșire in DN 29 la Școala generală Plopeni cu trecere peste Calea ferată la nivel (fosta haltă Lisaura), varianta in lungime de 7,2 Km din care: 4,7 km drum asfaltat(parțial betonat) și 2,5 km nemodernizat.
O a doua variantă este pentru traficul greu cu trecere pe la gara Văratec și  ieșire în DN 29 la moară la Salcea, cu o lungine de 10,8 Km, din care 6,9 km asfaltat (parțial  betonat) și 3,9 km nemodernizat.
„Totodată se lucrează la montarea stâlpilor pentru iluminat public care va fi pus în funcțiune la 1 noiembrie. Vom balasta împreună cu comuna Salcea drumurile nemodernizate să fie funcționale.
În sedința de Consiliu local din această lună vom aproba indicatorii tehnico-economici la Sensul giratoriu intersecție Calea Unirii cu Traian Vuia, pe care dorim să-l finalizăm până la sfârșitul anului. Sperăm ca până în anul 2024 să terminăm varianta total asfaltată a Rutei Alternative cu ieșire în DN 29 la fosta Avicola Burdujeni, cu finanțare din PNI Anghel Saligny”, a declarat Lungu.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava