Concert pascal
MOPAN Suceava

Muzic Gallery, proiectul inovator care prezintă muzica jazz sub forma unei expoziții, mai poate fi vizitată săptămâna aceasta, până duminică, la Palatul Braunstein din Iași. Joi, 15 iunie, va avea loc ultimul eveniment special din cadrul Music Gallery: concertul trupei locale Adam’s Nest. Concertul va începe la ora 20.00, la Acaju Cafe, iar biletele pot fi cumpărate de pe iabilet.ro.

Pe lângă concert, cei care doresc se pot înscrie pentru ultimele locuri disponibile la Prima Lecție de Tobe cu Dream Art Center (sâmbătă, 17 iunie, de la ora 10.00 și de la ora 12.00), precum și la Ora de muzică (înscriere pe orademuzica@musicgallery.ro, joi, 15 iunie, și vineri, 16 iunie, de la ora 10.00 și de la ora 12.30).

Program Music Gallery Iași:

  • joi-sâmbătă, 15-17 iunie: 11.00-20.00
  • duminică, 18 iunie: 11.00-14.00

Deschisă prima dată la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca în perioada 25 martie-23 aprilie, Music Gallery s-a mutat în 19 mai la Iași, și a făcut parte din programul festivalului Romanian Creative Week. În cadrul ei publicul poate să descopere marii artiști ai muzicii jazz, să asculte viniluri și să testeze echipamente Hi-Fi. Pe lângă toate acestea, au fost organizate atât la Cluj, cât și la Iași, lecții de pian, chitară sau tobe pentru adulți și copii, tururi ghidate, ore de muzică pentru elevi de gimnaziu și liceu și mai multe evenimentele speciale – concerte live cu artiști din Norvegia și România și masterclass-uri susținute de artiștii veniți din Norvegia. La Music Gallery Iași au concertat deja: Liv Hauge Trio, Neon Ion și 7th Sense.

Music Gallery este un proiect gândit și implementat de Fapte, organizatorul Jazz in the Park. Scopul lui este promovarea muzicii în rândul publicului larg, folosind formatul unei expoziții de artă.

Mai multe detalii se găsesc pe site-ul musicgallery.ro.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava