Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 15 iulie în jurul orei 21.50, o patrula de poliție din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, în timp ce efectua serviciul de supraveghere și control al traficului rutier, pentru asigurarea climatului de siguranța publică, dirijarea și controlul traficului rutier cu autospecială, pe str. Calea Bucovinei, pe raza orașului Vicovu de Sus, a efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru un moped, care se deplasa din direcția  Vicovu de Jos spre Straja prin efectuarea semnalelor regulamentare de oprire.

Acesta și-a continuat deplasarea și ajungând în intersecția cu str. Calea Bucovinei, a virat spre str.

George Călinescu iar după aproximativ 500 metri a fost ajuns de echipajul de poliție.

Conducătorul mopedului a fost identificat în persoana unui bărbat de 40 ani, din orașul Vicovu de Sus. Conducatorul mopedului a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,00 mg/I alcool pur  în aerul expirat. Fiind verificat în bazele de date s-a stabilit ca bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie, de asemenea nici mopedul nefiind înmatriculat .

În  cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere „, faptă  prevazută și pedepsită de art. 335 alin. (2) din Codul Penal și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neaînmatriculat „, faptă prevazută  și pedepsiăa de art. 334 alin. (1) din Codul Penal de către polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției orașului Vicovu de Sus.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava