Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele Asociaţiei de Psihistrie Socială din România, medicul sucevean Alexandru Paziuc, a anunțat că va candida ca independent pentru Camera Deputaților, la alegerile generale din 11 decembrie. Doctorul a declarat într-o conferință de presă pe care a organizat-o vineri, la Complexul hotelier „Gloria” din Suceava, că a luat decizia de a candida pentru că s-a săturat să asiste la acest circ politic, despre care a spus că nu este altceva decît un spectacol hidos care se repetă de la Revoluție încoace, are aceeași regie, aceeași actori și din păcate aceiași spectatori, aparent neputincioși. „Este dacă vreți un adevărat coșmar politic întreținut de promisiuni și minciuni, de discursuri demagogice și ipocrite, de corupție, de șantaj, de parlamentari penali dar imuni, de legi interpretabile bune pentru unii și rele pentru ceilalți, de politizarea excesivă a instituțiilor statului, de promovarea incompetenței și nonvalorii. Cu toții am sperat la o reală schimbare, la o reformă a clasei politice, la  „Un punct și de la capăt”. Din păcate când mă uit la actualele propuneri ale partidelor văd aceeași oameni sau mai exact aceleași grupuri de oameni mânați de aceleași interese meschine ce blochează reformarea clasei politice, blochează accesul corect și pe criterii de performanță și profesionalism în Parlamentul României devenit o mare rușine națională  cu o cotă de încredere care ar trebui să ne îngrijoreze pe toți.In fapt trăim într-o societate marcată de o profundă disoluție a valorilor iar o societate care nu permite afirmarea, dezvoltarea persoanei este o societate slabă, cu indivizi săraci, neputicioși și manipulabili », a declarat Paziuc. El a menționat că nu mai vrea să fie un spectator neputincios la acest spectacol și, de aceea, s-a hotărît să se implice. Alexandru Paziuc a mai spus că este pregătit să folosească experiența și cunoștințele sale în folosul națiunii. « Sondajele de opinie, ”vocea străzii” demonstrează că oamenii așteaptă parlamentari noi care au realizat ceva în viață și care la rândul lor vor putea să facă lucruri bune », a arătat medicul sucevean.

Paziuc: «Să nu uităm că nu numai somnul ci și  pasivitatea unei națiuni poate naște monștri»

Paziuc a amintit pe scurt câteva dintre realizările sale pe linie profesională . «Am pus bazele si am reabilitat Spitalul de Psihiatrie Campulung, promovând modelul ușilor deschise și atitudinea de respect fata de persoana cu probleme de sănătate mintală. Am inițiat și susțin dezvoltarea serviciilor comunitare de sănătate mintală. Cred în procesul de incluziune socială, reabilitare și recuperare. Am demarat proiecte precum echipa mobilă de asistenţă la domiciliu. Am fost selectat partener în proiecte naționale și internaționale. Împărtășim munca si realizarile noastre celorlalți colegi prin organizarea de conferințe și școli de vară anuale. Ceea ce am construit la Câmpulung Moldovenesc,  a adus aprecieri si nominalizarea mea in prestigioasa revistă The Economist de anul trecut, am fost premiat la Gala Estuar în 2011 », a precizat Alexandru Paziuc. El crede că, probabil, fiindcă și-a anunțat candidatura ca independent își va pierde calitatea de membru al PNL și, implicit, mandatul de consilier local obținut la Cîmpulung. Întrebat despre relația sa cu președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, medicul Paziuc a răspuns că îl apreciază pe acesta ca om de administrație. « Sunt creștin ortodox, familist, cu copii realizați și nepoți de care sunt mândru și nu în ultimul rând mă simt realizat profesional. Sunt pregătit să folosesc experiența și cunoștințele mele în folosul națiunii. Știu că este greu ca și independent dar trebuie să avem curaj și să ne implicăm cu toții dacă vrem să schimbăm ceva în țară. Vreau ca cei mulți și nehotărâți să se trezească și să se implice în procesul electoral pentru a da o noua șansă Romaniei. Să nu uităm că nu numai somnul ci și  pasivitatea unei națiuni poate naște monștri.Vreau ca împreună să devenim o forță, o alternativă, o speranță. Îmi respect colegii și le urez succes. Ceea ce pot să le transmit este că voi face o campanie fair play. Cred că este timpul să lăsăm deoparte atacurile la persoană, santajul sau mizeriile care de regulă sunt aruncate pe piață pentru a compromite un candidat sau altul. Am convingerea că demersul meu de a candida independent va fi înțeles corect», a conchis Paziuc. Pentru candidatura la Camera Deputaților, Alexandru Paziuc are nevoie de cel puțin 5.820 de semnături, reprezentînd 1%.

Un cunoscut medic psihiatru sucevean candidează ca independent pentru un mandat de deputat, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava