Comenzi MOPAN Suceava

Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată telefonic de Spitalul Municipal Rădăuți cu privire la faptul că la unitatea spitalicească s-a prezentat un minor de 17 ani, care prezenta leziuni în zona capului, ca urmare a faptului că a căzut de pe o bicicletă.

Din verificările efectuate de patrula de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, s-a stabilit că la data de 21 mai în jurul orelor 15.30, în timp ce conducea o bicicletă minorul, a acroșat cu roata din față a bicicletei o bordură,  după care și-a pierdut echilibrul și a căzut pe carosabil, provocându-și leziuni în zona capului.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ”Vătămare corporală din culpă”, faptă prev. și ped. de art. 196 alin. (1) din Codul penal, cauza urmând a fi soluționată procedural.

Un minor de 17 ani din Rădăuți a fost dat de mâna Poliției de cei de la spitalul municipal unde a mers să-și trateze rănile după ce a căzut de pe bicicletă, 4.6 out of 10 based on 31 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.6/10 (31 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava