Concert pascal
MOPAN Suceava

În prima zi de Crăciun, la ora 19:22, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin „112” de către un cetățean cu privire la faptul că un șofer teribilist accelerează și turează în mod nejustificat motorul unui autoturism, fiind posibil să fie sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au păstrat legătura telefonică cu apelantul, acesta fiind sfătuit să nu intervină în vreun fel, pentru a nu își pune în pericol viața sau sănătatea, iar în paralel, echipajul cel mai apropiat a fost direcționat către zona indicată.

Echipajul de poliție deplasat la fața locului a identificat în parcarea situată pe str. Stațiunii din cartierul Obcini autovehiculul indicat, care era pornit și cu luminile aprinse. În apropiere a fost identificat și legitimat un tânăr, care a fost indicat de martori ca fiind cel care a condus autoturismul și care a accelerat puternic mașina, emanând noxe și tulburând liniștea publică. Tânărul se afla în stare vădită de ebrietate, incoerent și agitat fizic și verbal.

Șoferul a refuzat să sufle în aparatul etilotest și fiind condus la Spitalul Județean Sf. Ioan Suceava secția UPU, a refuzat prelevarea probelor biologice de sânge și efectuarea examenului clinic în fața medicului de gardă.

S-a întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante privind săvârșirea infracținii de ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge” faptă prev. și ped. de art. 337 din Codul Penal.

Totodată, polițiștii au dispus măsura sancționării contravenționale conform OUG 195/2002 cu amenzi în valoare de 3.480 lei, fiind reținut și permisul de conducere pentru infracțiunea săvârșită. De asemenea, de la autoturism au fost ridicate plăcuțele de înmatriculare pentru lipsă RCA, vehiculul fiind imobilizat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava