Concert pascal
MOPAN Suceava

Marți la ora 13.03, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie din comuna Marginea cu privire la faptul că soțul este în stare de ebrietate și se manifestă agresiv. Echipajul deplasat la fața locului a constatat că în data de 30.01.2024, în jurul orei 13.00 bărbatul a provocat scandal la domiciliu distrugând și un aspirator menajer, ulterior amenințând persoana vătămată cu acte de violență. Cu ocazia audierii, femeia a declarat faptul că în data de 26.12.2023 a fost lovită de către soțul, însă la data respectivă nu a depus plângere penală în acest sens și nu a solicitat eliberarea unui certificat medico-legal pentru leziunile suferite. Agresorul a fost identificat la fața locului și condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, tot la sediul poliției prezentându-se și victima care  a formulat o plângere scrisă împotriva acestuia. A fost completat formularul de evaluare a riscului, în urma căruia a rezultat că există un risc iminent în ceea ce privește integritatea victimei și se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu, aspect cu care femeia a fost de acord, semnând în acest sens.

Astfel, s-a emis ordinul de protecție provizoriu valabil pentru 5 zile.   În cauză,  urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”violență în familie ”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 199 alin. (1) raportat la art. 193 alin. (1) din Codul Penal”, amenințarea ”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 206 alin. (1) din Codul Penal și “distrugerea” faptă prevăzută și pedepsită de art. 253 alin. (1) din Codul Penal, toate cu aplic. art. 38 alin.1 Cod Penal dosarul urmând a fi soluționat procedurat de către lucrătorii Secției nr.3 Poliție Rurală Marginea.

Un soț violent din Marginea a distrus un aspirator ca să-i arate soției ce o așteaptă dacă nu-și vede de treaba ei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava