Concert pascal
MOPAN Suceava

Nu foarte multă lume își mai amintește că unul dintre cele mai controversate triouri amoroase din viața vedetelor din Epoca de Aur a fost format din artistul Florin Ochescu, Dida Drăgan și Silvia Dumitrescu, actuala soție a acestuia, notează click.ro.

De-a lungul anilor, au tot apărut speculații referitoare la faptul că Silvia Dumitrescu i-ar fi „furat” bărbatul iubitei cântărețe. Actrița a spus însă adevărul în exclusivitate pentru Click!, acum ceva timp.

„N-am nimic de ascuns! Presa speculează că i-am spart casa Didei. Nu înţeleg de unde speculaţiile că Silvia i-ar fi furat soţul Didei şi altele! N-am spart casa nimănui niciodată pentru că relaţia pornită pe nefericirea altuia se va termina la fel. Oamenii o văd pe Dida ca pe o victimă. Că, vai, săraca, şi-a crescut copilul singură! Dar nu a fost aşa! Ca un tată responsabil, Florin a avut şi el grijă de copil şi am fost de acord de la bun început. Am respect pentru mama copilului lui Florin.(…) Adevărul e că Dida şi Florin erau despărţiţi de ani buni când l-am cunoscut pe Florin, iar eu eram divorţată. (…)”, a spus Silvia Dumitrescu pentru Click!, acum ceva timp.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/silvia-dumitrescu-i-a-spart-casa-didei-dragan-2335883.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava