• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un bărbat din judeţul Suceava dat în urmărire internaţională a fost prins de poliţiştii suceveni. Potrivit unui comunicat de presă, vinerea trecută, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Suceava au pus în executare mandatul european de arestare emis de autorităţile judiciare germane, faţă de un bărbat de 38 de ani din  comuna Cârlibaba. Acesta este cercetat pentru comiterea de infracțiuni contra proprietății, fiind urmărit internațional.
În urma măsurilor dispuse, bărbatul a fost identificat pe raza localităţii de domiciliu și a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, care a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, după care. Bărbatul   a fost prezentat instanței, care a emis mandatul de arestare pentru o perioadă de 14 zile. În baza mandatului de arestare, bărbatul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava