Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr din comuna Păltinoasa este cercetat pentru mai multe infracțiuni după ce beat fiind i-a sustras mașina unei femei, pe care a condus-o până în orașul Gura Humorului, deși nu avea permis de conducere. Tânărul a fost prins după ce polițiștii au fost sesizați prin „112” că se află la volanul unei mașini, conducând pe raza comunei Păltinoasa, autoturismul fiind luat de la o localnică fără consimțământul acesteia. În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autoturismul a fost oprit pe Bulevardul Bucovina din orașul Gura Humorului. La volan a fost identificat un tânăr de 20 de ani, din comuna Păltinoasa, care a declarat faptul că i-a spus proprietarei autoturismului că îi ia maşina să facă „o tură”, fără ca aceasta să spună nimic, dacă îşi dă sau nu acordul. Autoturismul reclamat ca furat a fost restituit proprietarei. Având în vedere că emana halenă alcoolică, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”furtul unui vehicul în scop de folosinţă”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava