Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 15 decembrie ora 23:53, ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Fălticeni a fost sesizat prin intermediul SNUAU 112 că pe raza satului Horodniceni s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești, respectiv o persoană a căzut de pe un scuter. S-a stabilit că la data de 15.12.2023, orele 23.50, un bărbat de 20 ani din Horodniceni a condus un moped fără a avea aplicate nr. de înregistrare / înmatriculare, din direcția Horodniceni către Botești, pe str. Nucului din localitatea Horodniceni a pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă. Împreună cu acesta, pe moped, se afla ca pasager un tânăr de 18 ani din Horodniceni care nu a suferit vătămări corporale în urma accidentului.

În urma producerii accidentului a rezultat autoaccidentarea conducătorului mopedului, care a fost transportat cu ambulanța SMURD la Spitalul Fălticeni.

Conducătorul mopedului nu a putut fi testat cu aparatul etilometru, din cauza leziunilor suferite, urmând să i se recolteze probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei la Spitalul mun. Fălticeni.

Efectuându-se verificări în baza de date s-a constatat că tânărul de 20 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” faptă prev. şi ped. de art. 196 alin. 1 din Codul Penal,(autoaccidentare), ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. şi ped. de art. 335 alin. 1 din Codul Penal și ”conducerea unui vehicul neînmatriculat”, faptă prev. şi ped. de art. 334 alin. 1 din Codul Penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava