Concert pascal
MOPAN Suceava

Luni, 13 februarie, ora 23.05, în timp ce echipajul de poliție din cadrul Poliției Câmpulung Moldovenesc efectua serviciul de supraveghere și control trafic pe strada Calea Bucovinei a efectuat un semnal de oprire unui autoturism, conducătorul auto oprind autoturismul pe partea dreaptă.

În momentul în care polițiștii s-au deplasat la portiera din stânga a acestuia, conducătorul autoturismului a demarat, plecând de la locul opririi. În continuare, s-a pornit în urmărirea acestuia cu semnale acustice și luminoase, pe o distanță de aproximativ 800 de metri, pe mai multe străzi.

Ulterior, pe strada Cuza Vodă, șoferul a oprit autoturismul, a coborât și a fugit împreună cu un alt pasager care se afla pe bancheta din spate a autoturismului. În autoturism au mai fost identificate trei persoane, care au relatat faptul că îl cunosc pe conducătorul auto doar din vedere, fără a da mai multe detalii.

În continuare, s-a luat legătura cu personalul de serviciu pe subunitate și s-au constituit echipe de căutare cu ajutorul celorlalte patrule din teren. Imediat, atât conducătorul auto cât și pasagerul au fost identificați de către patrulele de ordine publică din cadrul Poliției Câmpulung Moldovenesc, pe strada Dimitrie Cantemir după ce în prealabil aceștia au intrat într-o unitate de jocuri de noroc.

Conducătorul auto a fost fost identificat în persoana unui tânăr de 22 de ani, din satul Stulpicani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-au efectuat verificări în bazele de date, constatând faptul că șoferul nu este posesor de permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea „conducere fără permis”.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava