Concert pascal
MOPAN Suceava

Unul dintre misterele neelucidate rămase după moartea prematură a regizorului Alexandru „Ducu” Darie este la cine vor rămâne drepturile de autor ale tatălui său, regretatul actor Iurie Darie. S-ar părea că regizorul nu s-a ţinut de promisiune şi nu i le-a cedat Ancăi Pandrea, partenera de viaţă a îndrăgitului actor pentru 26 de ani, potrivit click.ro.

Aşa cum a promis, Anca Pandrea nu a venit la înmormântare, ci doar la teatru, unde a depus o lumânare şi a spus o rugăciune. Din păcate, la aproape şapte ani de când Iurie Darie a trecut în nefiinţă (actorul s-a stins pe 9 noiembrie 2012, la 83 de ani – n.r.), actriţa nu a primit drepturile lui de autor promise de Ducu Darie ani de zile. Fosta vedetă din telenovela „Numai iubirea” (Acasă TV) nu a vrut să comenteze prea mult pe marginea acestui subiect. Însă aceste drepturi nu au fost revendicate la CREDIDAM, organizaţia la care Iurie Darie s-a înscris în anul 2006. Astfel că după moartea lui Ducu Darie, drepturile îi revin fiului acestuia, artistul plastic Serghei Darie (30 de ani). Chiar dacă Ducu nu le-a revendicat oficial, drepturile de autor revin în continuare familiei, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/unde-ajung-drepturile-de-autor-ale-lui-iurie-darie-dupa-moartea-lui-ducu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava