Concert pascal
MOPAN Suceava

Un minor în vârstă de 16 ani s-a ales cu dosar penal după ce a furat mașina părinților săi, s-a urcat băut la volan și a fugit de polițiști în momentul în care aceștia au încercat să îl oprească în trafic

În noaptea de vineri spre sâmbătă, un echipaj din cadrul Poliției Rădăuți – Compartimentul Rutier a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe str. Calea Cernăuți, din direcția Rădăuți-Dornești, conducătorul auto neconformându-se și continuându-și deplasarea în viteză către Dornești.

S-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar cu sprijinul unui echipaj de poliție din cadrul SPR3 Marginea s-a reușit blocarea autoturismului, după circa 6 kilometri pe raza localității Dornești.

Șoferul a fost legitimat ca fiind un minor de 16 ani, din Dornești. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto. De asemenea, Polițiștii au stabilit că autoturismul aparține părinților minorului, de la care acesta l-a sustras, profitând de faptul că aceștia sunt plecați din localitate.

Minorul a fost testat la fața locului cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere fără permis” și „furt în scop de folosință”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava